При реализирането на акцията на ГДБОП обаче, антимафиотите откриват

...
  При реализирането на акцията на ГДБОП обаче, антимафиотите откриват
Коментари Харесай

Ембака пое отново бизнеса с дрога, след като излезе тайно от пандиза

 

При реализирането на акцията на ГДБОП обаче, антимафиотите откриват единствено 1.1 кг. кокаин, като съгласно осведомени Дончо Прицела съумял да скрие някак си останалите пакети с дрога. Според друга версия, ченгетата просто не запомнили да отчетат правилно иззетото при акцията количество.

 

В последна сметка брачната половинка на Ембака се размина без присъда за присъединяване си в мрежа за трафик на кокаин. Вината пое Дончо Прицела, който към момента чака неоправдателната си присъда. Според версията на Прицела, Десислава, която пътувала с него в колата до личния си дом, не знаела, че в автомобила се транспортира кокаин. Тя била помолена от Прицела да му даде пари назаем и по тази причина влезнала в къщата си, а малко по-късно се върнала с пачките.

 

Ембака по този начин и не бе притеглен като обвинен в този наркопроцес, въпреки точно той да е действителният основател на договорката с кокаина. Твърди се, че от прокуратурата съзнателно не дали като доказателство записа от диалога сред Ембака и жена му, защото се страхували да не избухне величествен скандал, че в затворническите младоженски стаи се инсталират противозаконни подслушвателни устройства.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР